Robòtica


NOVETAT 2016-2017
Monitor: Marf Informàtica (Tecnocampus Mataró)
Dia i durada: Dijous de 16.30 a 18.00
Destinat: de 3r a 6èEn aquesta activitat es treballaran els fonaments bàsics de la programació, la computació creativa, la robòtica educativa i l’expressió creativa fent servir eines digitals. Aquest taller no únicament s’aprèn, sinó que ens divertim aprenent, experimentant i construint.
S’utilitzarà l’Scratch per aprendre els fonaments bàsics de la programació, treballant  els fonaments del pensament computacional realitzant videojocs, presentacions interactives i simulacions. Més tard és combinarà amb eines de hardware (sensors, motors, etc.), per connectar els programes que ja saben desenvolupar amb el món físic mitjançant sensors i actuadors. Durant els darrers mesos del curs treballaran la construcció i programació de robots autònoms.
L’objectiu del projecte és incentivar vocacions tecnològiques i fomentar l’ús creatiu i sostenible d’aquestes. El model educatiu que sustenta aquest projecte combina una metodologia activa basada en projectes, amb un aprenentatge instructiu totalment experimental i vivencial.